Džikić nakon pobede: Ponosan sam, sledi Cibona

Košarkaši Budućnosti ubedljivo su savladali ekipu Promiteasa u okviru 6. kola Evrokupa. Nakon ovog meča, trener Podgoričana Aleksandar Džikić nije krio zadovoljstvo prikazanom igrom svog tima.

Borimo se iz utakmice u utakmicu. Imamo problema sa povredama i sastavom tima, ali ne tražimo alibi, nego se borimo i zbog toga sam ponosan na momke sa kojima radim. Da li je primarni cilj Evroliga? Rano je za priču o ciljevima i dometima. Idemo od utakmice do utakmice, korak po korak. Sada su sve misli usmerene ka Ciboni. Zadovoljan sam prikazanim, odigrali smo na visokom nivou, imali mali pad tokom drugog kvartala, ali smo brzo reagovali, vratili prednost, a zatim kontrolisali dešavanja na parketu do kraja meča, izjavio je on.

Izabranike Aleksandra Džikića očekuje meč 11. kola ABA lige, oni će gostovati ekipi Cibone u Zagrebu, dok ih u narednom kolu Evrokupa očekuje utakmica protiv Gran Kanarije u Španiji.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE