STANOJEVIĆ PRED KIPRANE: Potrebna nam je pozitivna energija i podrška

Fudbaleri Partizana, dočekuju sutra kiparski Anortozis, u okviru šestog kola B grupe Lige konferencija.

Crno belima je potreban trijumf, kako bi obezbedili nokaut fazu takmičenja.

Napravili su dobru uvertiru za to, pobedom u prvenstvenom meču, protiv Novog Pazara.

Njihov trener, Aleksandar Stanojević, govorio je o svojim očekivanjima pred taj meč.

Svi znamo šta ova utakmica nosi, šta nam donosi, kakav je značaj. Bitna je za sve nas iz hiljadu razloga opšte poznatih. Ova utakmica je stvarno specifična jer direktno vodi u proleće u Evropi, tako da možemo da je okarakterišemo kao najvažniju. – rekao je on, na konferenciji za medije.

Takođe, pozvao je navijače, da ih što više dođe na stadion:

Iz tog razloga nam je potrebna pomoć naših navijača. Znate dobro kako smo ušli u Evropu, uvek kažem, najiskrenije, da su nas oni uveli u Evropu fanatičnim navijanjem i zato nam je sutra potrebna velika pomoć. Pogotovo u situaciji gde čujemo da i Kiprani dolaze u velikom broju. To je želja svih nas, potrebna nam je pozitivna energija i podrška.

O protivniku, on je izjavio:

U stanju su da povedu 2:0 u Talinu pa da bude 2:2, da kod kuće pobede Gent… Da pobede najbolju ekipu na Kipru, pa da izgube od najlošije. To je nepredvidiva ekipa koja u svakom trenutku može da vas iznenadi. Mi smo spremi na sve to, da li će neko od njih doći ili ne, uglavnom rotiraju dosta igrača. Ne opterećujemo se tim. Oni s jedne strane igraju rasterećeno, sigurno da će rizikovati u nekom delu utakmice, da li će to biti od početka… Utakmica traje 90 minuta, možete u 90. minutu da postignete gol i odete dalje. Mi u svakom slučaju ne kalkulišemo, igramo našu prepoznatljivu igru, sa prepoznatljivim sastavom, načinom igre. Probaćemo da tako nastavimo, da ne izmišljamo mnogo, ali i naravno da imamo plan B ako moramo da jurimo rezultat. – zaključio je Stanojević.

Meč Partizana i Anortozisa, igra se sutra na stadionu u Humskoj, sa početkom u 18:45.

Foto: FK Partizan/Sandić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE