NBA: Velika uzbuđenja u NBA, brutalni dabl-dabl Janisa!

Šarlot Hornetsi su u veoma neizvesnoj utakmici pobedili Sakramento sa 124-123.

Jedino su gosti u Spektrum centru dostigli iole veću prednost, koja je iznosila najviše 10 poena u drugoj četvrtini. Ostatak utakmice je doneo neizvesnost, u kojoj su se domaći bolje snašli na kraju.

Nejefikasniji na utakmici bio je igrač iz poraženog tima Foks sa 31 poenom, uz 2 skoka i 5 asistencija, dok su u Šarlotu najbolji bili Buknajt sa 24 i Bridžis sa 23 poena, uz 7 skokova i 8 asistencija.

Indijana Pejsersi pobedili su Dalas sa 106-93.

Utakmica je prelomljena na kraju, kada je stečena prva osetnija, ali i nedostižna prednost.

Najbolji na utakmici bio je Luka Dončić, oji je flertovao sa tripl-dablom. Imao je 27 poena i po 9 skokova i asistencija. Na drugoj strani, Levert je zabeležio 26, uz 6 skoka i 5 asistencija, dok je Sabonis imao dabl-dabl sa 24 postignuta poena i 10 skokova.

Atlanta je bez Bogdana Bogdanovića poražena od Bruklina sa 113-105, na svom parketu.

Dobro su se držali Houksi protiv moćnog sastava Netsa, pa se pobednik nije rešio sve do finiša utakmice.

Najbolji je bio Durent sa 31 poenom, 5 skokova i 6 asistencija, dok je na drugoj strani Tre Jang imao dabl-dabl učinak od31 poena i 10 asistencija, na šta je dodao i 7 skokova.

Toronto Reptorsi su, i pored oscilacija, uspeli da slave protiv Njujork Niksa.

Već su u prvoj četvrtini Kanađani stekli zalihu od 20 poena prednosti, ali se već u drugoj deonici istopila, i do samog kraja utakmica je bila neizvesna, a Niksi su čak prelazili i u vođstvo u pojedinim momentima.

Najefikasniji je bio Trent sa 24 poena, dok je u NJujorku Topin imao dabl-dabl, postigavši 19 poena i uhvativši loptu 10 puta. Dabl-dabl je imao i Vanvlit sa 17 poena i 11 asistencija.

Baksi su kao gosti slavili protiv Hjuston Rokitsa sa 123-114. Iako su imali zaostatak tokom većeg dela meča, na kraju su slomili protivnika.

Najzaslužniji za to bio je sjajni Janis Adetokunbo sa brutalnim dabl-dablom, sa 41 poenom i 17 skokova. Na drugoj strani je Vesli Metjuz imao 23 poena.

Minesota je u svom Target centru izgubila od Klivlenda sa 123-106, a utakmica je rešena praktično već u drugoj četvrtini, kada su gosti vodili već i sa +26.

Najefikaniji je bio Alen sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 10 skokova, dok je u poraženom sastavu najbolji takođe bio centar, gde je Tauns postigao 21 poen, uz 7 skokova.

I pored lošeg prvog poluvremena, Nju Orleans Pelikansi trgli su se i lako izašli na kraj sa Detritom u drugom poluvremenu, pobedivši sa 109-93.

Oni su uposlednjem kvartalu imali i +27, iako su u drugoj deonici gubili i sa 15 poena razlike.

Najbolji kod pobednika bio je Ingram sa 26 poena, uz 3 skoka i 5 asistencija, dok je u Detroitu Lajls upisao 18, a Valančijunas dabl-dabl sa 17 poena i 10 skokova.

Oklahoma je lako poražena od Lejkersa i sve je već bilo rešeno praktično u drugoj četvrtini. na kraju je bilo 116-95.

Najbolji je bio Lebron Džejms sa 33 poena, 5 skokova i 6 asistencija, dok je u poraženom timu Man imao 19 poena. Aleksej Pokuševski je imao 7 poena, 5 skokova i asistenciju.

Finiks je bio ubedljiv protiv Bostona, ništa ne prepuštavši slučaju tokom većeg dela meča, dobivši sa 11-90.

Najefikasniji igrač dolazi iz poraženog tima. Tejtum je upisao 24 poena, 7 skokova i 3 asistencije. Na drugoj strani je Džavel Megi imao sjajan dabl-dabil sa 21 poenom i 15 skokova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate startne postave za Večiti derbi!

Uskoro počinje 173. ligaški derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić", kojim najbolji srpski timovi otvaraju...

POVEZANE OBJAVE