TOP LIGE SU STVARNO TOP: Real potvrđuje titulu u gradskom derbiju, Juventus juri Evropu!

Kada se radi o Ligi šampiona i Ligi Evrope – napravićemo malu pauzu, ali ako ste pomislili da ove subote neće biti kvalitetnog fudbala – prevarili ste se.

Prvi deo sezone se polako bliži kraju, što znači da je u nacionalnim šampionatima i više nego zanimljivo i uzbudljivo. Borbe za titule su se rasplamsale, te je vrlo neizvesno i u Engleskoj, Italiji, Nemačkoj…

Fudbala ima na pretek, mada bi neki rekli – nikad dosta. Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl i da ćemo uživati u majstorijama nekih od najboljih svetskih fudbalera.

Oni pravi fanatici znaju da se to mora ispratiti uz tiket, a mi vam kažemo da odmah sada možete POTPUNO BESPLATNO preuzeti BONUS za online kladjenje.

Pre nego što se udobno smestite, odigrate tiket i prepustite čarima fudbala, dozvolite da vam damo nekoliko saveta i da zajedno pogledamo šta nas to čeka ovog vikenda.

Liverpul – Aston Vila: Premijer liga je i te kako zanimljiva ove sezone, a ako vam kažemo da je razlika među prva tri tima samo po bod – jasno vam je i zašto. Liverpul je trenutno na drugom mestu na tabeli i pobedom nad Aston Vilom, bi u potpunosti ostao u trci za prvo mesto. O izabranicima Jirgena Klopa ne treba mnogo trošiti reči, dovoljno je reći da su u seriji od šest pobeda (računajući sva takmičenja) i da ih retko ko može ugroziti. Shodno tome, važe za apsolutnog favorita u ovom meču i zato treba iskoristiti kvotu 1.30 na njihovu pobedu.

Iskoristi PROMO KVOTU: Sasuolo – Lacio, dvojka 2.55

Venecija – Juventus: Serija A je takođe uzbudljiva, ali ipak ne zbog Juventusa. “Stara dama” segrčevito bori za Evropu, a ne “Skudeto”, ali svakako je vredi ispratiti. Juventus je vezao dve pobede u Seriji A, pošto je savladao Đenovu i Salernitanu, te se vratio na pobednički kolosek nakon časa fudbala koji mu je održala Atalanta.  Da li će nekadašnji šampion Italije uspeti da “izvuče” ovu sezonu – ostaje da vidimo, a do tad iskoristite kvotu 1.45 na njihovu pobedu u ovoj utakmici.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE

Real Madrid – Atletiko Madrid: Veliki derbi Madrida je stigao! Stvari stoje ovako: Real je na čelu tabele La Lige, ima solidnih osam poena prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok je Atletiko na četvrtom mesu i zastaje velikih deset bodova. Dijego Simeone i njegov tim ne blistaju ove sezone, ali su se ipak “provukli” u Ligi šampiona, pa žele da se i u La Ligi vrate na pobednički kolosek. Ali, ispred sebe imaju “kraljevski klub”, koji je u seriji od devet pobeda (računajući sva takmičenja) i Luku Jovića, koji je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal i da će se i te kako boriti sa Karimom Benzemom za mesto startera. Za koga će se odlučiti Karlo Anćeloti – ostaje da vidimo, ali sigurno neće kalkulisatiu madriskom derbiju. Jasno je da je Real favorit i “galaktikosi” će to morati da opravdaju, te vam zato preporučujemo kvotu 2.20 na njihovu pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE