RUTINSKI: Radnički ubedljiv protiv Dinama

Radnički Kragujevac – Dinamo Tbilisi 14:7 (4:2, 3:1, 2:1, 5:3)

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, ostvarili su prvu pobedu, u petom kolu A grupe Lige šampiona. Oni su bili bolji na svom bazenu, od Dinama iz Tbilisija. Pitanje pobednika, nijednom se nije dovodilo u pitanje.

Domaći vaterpolisti, bili su izuzetno efikasni u prvoj četvrtini sa četiri gola. U istom ritmu, Kragujevčani su nastavili i u drugom periodu, kada su samo povećavali prednost. Gosti prvi gol u drugoj četvrtini, postižu tek na minut ipo do kraja.

Na poluvremenu, praktično sve golove za Radnički postigli su Miloš Ćuk 4, i Nikola Lukić 2. Trojica igrača Dinama, imaju po jedan postignut pogodak.

Stefan Branković, povećao je prednost Radničkog, na maksimalnih +5. Gruzini su odmah uzvratili, smanjivši na 8:4. Nebojša Toholj, ponovo vraća komotniju razliku za Kragujevčane. Sa 9:4, otišlo se na odmor, pred četvrtu četvrtinu.

Otvorio ju je Josip Vrlić, golom za domaće. Jovan Sarić je samo smanjio razliku na pet poena zaostatka Dinama. Radnički je onda, dodatno povećao vođstvo. Bilo je maksimalnih +7. Gostujući tim, uspeo je da postigne više od dva gola u ovoj četvrtini, ali to nije bilo dovoljno, da se ublaži poraz.

Kragujevčane je predvodio Miloš Ćuk sa 4 gola. Lukić Nikola, dodao je tri pogotka.

U ekipi gostiju, jedino je Magrakvelidze imao više od jednog gola, tačnije dva.

Radnički u šestom kolu gostuje Barseloneti.

Foto: VK Radnički

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OTKLONJENE SVE DILEME: Ledej definitivno ne igra protiv Olimpijakosa

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige dočekuju Olimpijakos. Za oba tima je ova utakmica važna. Pirejci bi da imaju prednost...

POVEZANE OBJAVE