BEZ MUKE: Partizan rutinski sa Metalcem, povećao razliku u odnosu na Zvezdu

Metalac – Partizan 0:3 (0:3)

Menig 3′, 38′; Šćekić 28′,

Metalac: Savić, Vlalukin, Vasiljević (od 84′ Milićević), Mlađović, Antonijević, Fićović, Stojić, Cvetković (od 57′ Furtula), Krajišnik (od 57′ Bačkulja ), Đurić (od 72′ Jočić), Stuparević (od 84′ Grbović )

Partizan: Popović, Saničanin, Vujačić, Miletić, Živković, Zdjelar (od 73′ Smiljanić), Šćekić (od 62 ‘Pantić), Urošević, Menig (od 62′ Holender), Jojić (od 73′ Pavlović), Milovanović (od 62’ Jović)

Fudbaleri Partizana, ubedljivo su slavili protiv Metalca u Gornjem Milanovcu. Meč 20. kola Superlige Srbije, pomeren je sa Ponedeljka na Sredu. Crno beli su rutinski slavili, i zadržali pet bodova prednosti, u odnosu na večitog rivala. Glavni igrač utakmice, bio je Kvinsi Menig sa dva pogotka.

Partizan je počeo veoma agresivno meč i već u trećem minutu su poveli. Strelac je bio Kvinsi Menig. Nakon tog napada, nastavili su crno beli, da atakuju na gol Milanovčana. Partizan održava terensku inicijativu i stvara šanse.

Milovanović je u 14. minutu, imao veliku šansu. Zaobišao je golmana Savića, ali je bio neprecizan. Partizan je duplirao prednost u 28. minutu, golom Aleksandra Šćekića. Deset minuta kasnije, Menig je svojim drugim golom, poveo sa 3:0, u 38. minutu. Pet minuta kasnije, isti igrač je ponovo bio u prilici, ali nije zahvatio volej posle kontra napada.

Silovito je počeo Partizan i drugi deo meča. Milovanoviću je već u 47. minutu, šut odbranio golman Savić. Zatim su se ređale prilike ispred gola Milanovčana, a crno beli, nisu uspeli da postignu četvrti pogodak. Ređale su se šanse pred golom Metalca, ali nije bilo realizacije za crno bele. Do kraja utakmice, Partizan nije uspeo da još jednom matira Savića, pa je ostalo ubeljivih 3:0 za goste.

Ovim trijumfom, Partizan se ponovo udaljio na pet bodova prednosti, u odnosu na večitog rivala.

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, Partizan za tri dana dočekuje Kolubaru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE