Nadal: “Mnogo mi je bliži Federer nego Đoković”

Španski tensor Rafael Nadal doživeo je drugi poraz na egzibicionom turniru „Mubadala world tennis championship“. Bolji od njega bio je denis Šapovalov.

Nadal je sa novinarima podelio utiske o turniru kao i o svojoj trenutnoj formi.

Iskreno osećam se malo umorno. Tokom prvog dana sam trenirao sa Rubljovom, juče je bio težak meč sa Marijem, danas sa Šapovalovim. Previše je to intenzivno, obzirom da sam dugo bio van terena“, rekao je Nadal i dodao „Imao sam svoje šanse u drugom setu. Izgubio sam gem, koji nisam trebao i meč je otišao u drugom pravcu. Bila je ovo dobra nedelja. Moram da budem zadovoljan. Ovo je prvi korak ka povratku. Nadam se da ću biti spreman za Australiju, rekao je Nadal.

Nadal je pričao i o predstojećem Australijan openu, te je istakao da nije siguran da će uopšte ići u Melburn.

Moram da razgovaram sa mojim timom i onda ću doneti odluku. Moja želja je da idem, ali videću kako se telo oseća posle ovih par intenzivnih dana. U ovom trenutku moje karijere, pažljivo moram da odmerim svaki potez, jer znam kroz šta sam prolazio, kazao je Španac.

Novinari su ga pitali sa kim ima bolji odnos sa Federerom ili Đokovićem, on je odgovorio:

Sa Rodžerom. Mnogo češće smo u kontaktu, mnogo više pričamo. Nema nikakve sumnje da sam mnogo bliži sa Federerom, nego sa Novakom, zaključio je Nadal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE