TOP 5: Evo koje utakmice ne smete propustiti!

Fudbal nam je pokucao na vrata, a mi ga dočekujemo širom raširenih ruku. Vikend je pred nama, a on donosi Seriju A, Premijer ligu, Bundesligu, La Ligu…

Za apsolutni užitak u ovom fudbalskom vikendu pobrinuće se Atletiko Madrid, Liverpul, Roma i brojni druge evropski velikani, koji će nam doneti mnogo golova, još više driblinga i majstorija, a na nama je samo da uživamo.

Uz to, vredi “ispratiti” i po neki tiket, ali pre toga – preuzeti bonus za online kladjenje. I to POTPUNO BESPLATNO.

Prvi korak je napravljen, a sada ćemo vam prestaviti pet najigranijih mečeva, na koje morate da obratite pažnju!

Sevilja – Atletiko Madrid, kec 2.80

La Liga se ozbiljno zahuktala, a iznenađujuće ili ne – Sevilja se nalazi na visokoj drugoj poziciji na tabeli. Teško će ugroziti Real Madrid, jer “galaktikosi” imaju osam bodova prednosti, ali sigurno ima motiva protiv Atletika, koji je na četvrtoj poziciji.

Oba tima imaju problema sa povredama, a svi smo svesni – ekipa Dijega Simeonea nije ono što je bila nekada. Atletiko je nedavno poražen od Reala, pre toga i od Majorke, a to nije nešto što očekujemo od njih.

Bilo kako bilo, i dalje imaju priliku da učine ovu sezonu uspešnom, osiguraju Evropu, a na tom putu prva prepreka je upravo  Sevilja, koja je nedavno pobedila i Viljareal i Atletiko Bilbao.

Shodno svemu tome, Sevilja je u ovom duelu favorit, pa iskoristite kvotu 2.80 na njihovu pobedu.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Atalanta – Roma, kec 1.75

Serija A nas je navikla nap rave goleade ove, a bogami i prethodne sezone, pa ništa manje ne očekujemo ni od ovog duela. Stvari na tabeli stoje ovako: Atalanta je tik ispod vodećih Intera i Milana i definitivno predstavlja ekipu koja može da im pomrsi konce, dok je u Romi – Žoze Murinjo taj koji je pomrsio konce.

Samom sebi. Nadali su se navijači “vučice” da će “Posebni” promeniti stvari iz korena, ali sudeći po rezultatima – nema mnogo pomaka. Jasno je, Atalanta je favorit, pa je kvota 1.75 na pobedu “boginje”.

Fenerbahče – Bešiktaš, kec 2.25

Selimo se u Tursku, jer nas tamo čeka veliki derbi Fenerbahče – Bešiktaš. A, čeka nas i solino iznenađenje, jer se dva velikana nalaze na slabim pozicijama na tabeli. Fenerbahče je trenutno peti, sa 12 poena minusa u odnosu na prvi Trabzonspor, dok je Bešiktaš na sedmoj poziciji sa svega 24 boda do sada.

Ono što nas raduje jeste što će igrati u punom sastavu, te možemo očekivati odličan fudbal, nadamo se goleadi, a bukmejkeri procenjuju da pobeda ide Fenerbahčeu. Kvota 2.25.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Totenhem – Liverpul, dvojka 1.65

Premijer liga – uvek uzbudljiva i idealna za tiket. Liverpul ove sezone redom gazi sve protivnike, pa će verovatno i Totenhem biti “precrtan”, ali Jirgen Klop zna od koga preti opasnost i na koga mora da obrati pažnju.

Četiri boda zaostatka za vodećim Mančester sitijem je veliki znak upozorenja, pa Liverpul prosto mora da dobije ovu utakmicu. Ipak, u Totenhem je u dobrom raspoloženju nakon ve vezane pobede, pa je jasno da nas čeka velika borba.

Ako nas pitate ko je favorit, kvota 1.65 na pobedu Liverpula je jasan odgovor.

Milan – Napoli, kec 2.35

Vraćamo se u Seriju A i to sa razlogom, jer nas čeka veliki derbi Milana i Napolija. Tesno je u vrhu tabele, a tesno je i u borbi za Evropu. Kraj polusezone je blizu, pa timovi moraju da jure svaki bod, a Milan ima težak zadatak ispred sebe. Pobeda nad Napolijem bi im i te kako značila da ostanu u korak sa Interom, a možda i da ga prestigne.

Prethodno kolo donelo je dva neočekivana rezultata, remi Milana i Udinezea i poraz Napolija od Empolija, te sada moraju da se “vade”. Jasno je da je Milan favorit i zato iskoristite kvotu 2.35 na njihovu pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA PLEJ IN: Majami “spržio” Čikago, Pelikani bolji od Sakramenta (VIDEO)

Košarkaši Majami Hita i Nju Orleans Pelikansa poslednji su učesnici NBA plej-ofa i idu na prve nosioce u svojim...

POVEZANE OBJAVE