EVROLIGA: Meč sezone u Barseloni, Obradović nanizao poraze

Sjajan meč viđen je u Barseloni između tima Šarasa Jasikevičijusa i Uniksa iz Kazanja u kojem su domaći slavili 111:109.

Gosti iz Rusije su igrali kao iz bajke više od 30 minuta i imali su prednost i od 20 poena. Međutim, Barselona je krenula na sve ili ništa i uspela je posle tri penala Mirotića da izbori produžetak. Lorencu Braun je imao šut za pobedu ali nije bio precizan.

U produžetku vodila se rovovska borba i ekipe su se smenjivale u vođstvu. Na 25 sekundi pre kraja, Barselona je imala 2 poena prednosti, a onda je Kenan fauliran na šutu za tri poena. On je promašio dva penala, i ušlo se penal završnicu. Tu je Barsa uspela da ostvari prednost, a onda je Lorenco Braun opet promašio šut za pobedu i domaćin je slavio 111:109.

Najefikasniji kod domaćina bio je Nikola Mirotić sa 28 poena (13/13 sa penala), Kjurik je postigao 24 (10/11 sa penala). Kod Uniksa Lorenco braun 27 poena, Kenan je dao 20, Hezonja 18.

Barsa ostaje prva sa skorom 15-2, dok Uniks ima skor 10-7.

Košarkaši Albe došli su do pobede protiv Monaka u Berlinu 92:84.

Na taj način srpski trener Saša obradović je doživeo treći uzastopni poraz na klupi Monaka posle uvodne pobede protiv Žalgirisa.

Kod domaćih najefikasniji je bio Lamars sa 18 poena, dok je Eriksen dodao 15.

Kod Monaka Džejms je ubacio 25 poena, Motijeunas 23, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Oba tima sad imaju skor 6-11.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE