Ivica Iliev o srpskom fudbalu, Partizanu i Zvezdi

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, zadovoljan je uspehom Srbije, koja se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i uspehom Partizana i Zvezde što će dočekati proleće u Evropi.

Pred svečanost FSS u hotelu Hajat, Iliev je konstatovao da je ova godina bila vrhunska za srpski fudbal

-Posle toliko borbi na terenu, gde smo svi bili pod stresom, razmišljajući o svemu što fudbal donosi, pobede i poraze… Zaslužena pauza za srpski fudbal, počev od reprezentativnog. Analizirjući poslednjih nekoliko decenija, ne sećam se da je naš fudbal ovoliko napredovao. Jednostavno je leteo“, rekao je Iliev za Arenasport.

Partizan je u šesnaestini finala Lige konferencijarvena dok je Zvezda u osmini finala Lige Evrope

-Spektakularan uspeh. Rejting srpskog fudbala je na rekordno visokom nivou. Prelepa nas budućnost čeka. Samo reči hvale za sve aktere“.

VAR je doprineo i da Superliga izgleda bolje.

-Partizan je godinama pokušavao da objasni koliko je VAR bitan, kada je tako u svetu i Evropi, što ne bi i nama valjao? Uvereli smo se da, pored poboljšanja kvaliteta, imamo fantastične rezulteta i mnogo golova. Fudbal je živnuo, a samo je uvedena VAR tehnologija, zaključio je Iliev,

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE