Ruski teniser sumnja da će Novak igrati na Australijan openu

Ruski teniser Andrej Rubljov izneo je, u izjavi za Eurosport, sumnje u učešće najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića na prvom gren slemu sezone Australijan openu.

Ova izjava je usledila nakon što je obelodanjeno da Novak neće predvoditi reprezentaciju Srbije na ATP kupu, koji se igra u Sidneju, sa početkom nove godine.

Rubljov je zaključio da srpskog tenisera verovatno neće biti u Australiji.

Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da vidimo ko će prvi da popusti. Deluje mi da Novak jednostavno neće otići na Australijan open. Deluje da će Nadal igrati. Ali, ako Novak ne bude igrao, biće čudno. Pošto onda sledi američka turneja, gde takođe moraju svi da budu vakcinisani, smatra ruski teniser.

On je prokomentarisao i svoje gledište na obaveznu vakcinaciju tenisera.

Vakcinacija je jako bitna i moraju svi da se vakcinišu. Ipak, mislim da treba da postoji i izbor. Ako neko neće da se vakciniše i želi da ostane kod kuće, to je njegova odluka, poručio je Rubljov.

Status imunizacije Novaka Đokovića još uvek nije poznat, kao i to da li bi mogao da nastupi na prvom gren slemu iako nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVO U MAJSTORICI: Crvena zvezda je šampion Srbije!

Odbojkaši Crvene zvezde slavili su u majstorici Superlige protiv Partizana 3:0 (25:23, 25:18, 25:18). Samo je prvi set bio neizvestan...

POVEZANE OBJAVE