PARTIZAN NE ODUSTAJE OD BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Nastavljaju se pregovori

Partizan je u ovom zimskom prelaznom roku kao prioritet postavio dovođenje zadnjeg veznog fudbalera, a kao jedna od najvećih želja iskristalisalo se ime Srđana Mijailovića, fudbalera Čukaričkog koji je nekada igrao za večitog rivala.

Prema poslednjim informacijama, problem je želja fudbalera, koji na prve kontakte nije dao pozitivan fidbek. Naravno, najveći problem prilikom donošenja odluke mogao bi da bude pritisak karakterističan kada neki igrač, koji se afirmisao u jednom večitom rivalu, pređe u drugi tabor. Ovo posebno dobija na značaju jer je Mijailović Zvezdino dete, koje je dobilo veliku šansu tokom mandata Roberta Prosinečkog na klupi crveno-belih.

Pored Mijailovića, Partizan je zainteresovan i za mogućnost da ovu poziciju pokrije svojim nekadašnjim fudbalerom, ali i članom Olimpijakosa i Benfike, Ljubomirom Fejsom, međutim izgleda da još uvek nije zainteresovan za povratak u srpski fudbal, nakon angažmana u Al-Ahliju.

Pojavile su se i informacije da je jesenjem šampionu Superlige kao opcija za ovu poziciju ponuđen i Ivan Radovanović, trenutno fudbaler Đenove i nekadašnji reprezentativac, ali da je takva mogućnost odbijena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE