Klivlend trejdom sa Lejkersima traži zamenu za Rubija

Riki Rubio doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata, što za sportiste uvek znači da će morati na dugu pauzu, pa će tako njegovi Klivlend Kavalirsi morati da pronađu, koliko je moguće, dostojnu zamenu.

Odlučili su se da probaju da dovedu iskusnog Ražona Ronda, u eventualnom trejdu sa Los Anđeles Lejkersima.

Prema informacijama iz SAD-a, timovi su blizu dogovora, pa bi plejmejker mogao da dobije i svoj deveti klub u najjačoj ligi sveta.

Ostaje pitanje na koji način će se obaviti trejd. Opcija je da Kavalirsi uključe igrača koji ima najkraći ugovor, jer bi morali da oslobode mesto u rosteru. Ukoliko to ne bude moguće, u trejd bi se uključio budući pik druge runde Drafta ili, na kraju krajeva, novac.

Iščekivanju doprinosi i činjenica da je Rondo trenutno u kovid protokolu, pa bi morao prvo da prođe medicinske testove, kako bi prešao u drugi klub.

Svakako će biti teško nadomestiti izostanak španskog plejmejkera, koji ove sezone igra odlično i ima u proseku 13,1 poen, 6,6 asistencija i 4,1 skok, a i njegovom timu ide bolje nego u ranijim sezonama, pa se nalazi na petom mestu istočne konferencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE