PROGOVORIO SERGEJ: Evo kako je opisao svoj odnos sa Muslinom

Sergej Milinković – Savić, postao je neizostavan deo Lacija i reprezentacije Srbije.

U nacionalnom timu, konačno je proradio pod palicom Dragana Stojkovića.

O tome je govorio u intervjuu za Mozzart sport.

Došao je novi šef i namestio stvari onakvima kakve je trebalo da budu i godinama unazad. Posle se to sve pokazalo na terenu. Zna se koliko je veliki fudbaler bio, a takav je i sada u trenerskom poslu. Kada je preuzeo reprezentaciju u martu, namestio nas je baš kako treba. Od prvog dana smo znali šta želimo. Prvog dana je rekao koji nam je konačani cilj, pa tek onda: ‘Dobar dan i dobro došli u Pazovu’. Na kraju je sve ispalo kako treba i uspeli smo da uradimo to što smo zacrtali u martu. Nije mala stvar. – rekao je on.

Posebno je bio interesantan njegov odnos, sa bivšim selektorom Slavoljubom Muslinom:

Tad sam imao najbolju sezonu u klubu, a nije me bilo u reprezentaciji. Ako ćeš iskreno, ne bih se vraćao na tu temu i da se sada o tome piše. To mi je sada totalno nebitno. I on kao čovek mi je totalno nebitan. Znam šta je bilo i znam da sam 100 odsto u pravu. Ne bih želeo da se vraćamo na tu temu, pa da sada to svi prepišu, pa da se vodi neka polemika, komentariše. – zaključuje Savić.

Reprezentacija Srbije, igraće ove godine na šampionatu sveta u Kataru.

Pre toga, očekuje ih takmičenje u Ligi nacija, protiv Norveške, Švedske i Slovenije.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE