NJUKASL ODMAH PUCA NA VISOKO: Izdvojio pravo bogatstvo za Vlahovića!

Prema navodima italijanskog novinara Tankredi Palmerija, Njukasl je prvi poslao zvaničnu ponudu za Dušana Vlahovića.

Radi se o sumi od 70.000.000 evra, a ostaje pitanje da li je to dovoljno za Fiorentinu, kada se uzme u obzir i da Vlahović nije produžio ugovor, koji mu ističe na leto 2023. godine, pa je ovo poslednja šansa da Fiorentina ima većeg manevra u pregovorima.

Ipak, izgleda da Vlahović nije voljan da se na samom početku projekta novog Njukasla uključi u priču, s obzirom na to da su Svrake trenutno poslednjeplasirani tim na tabeli Premijer lige i sledi im borba za opstanak.

Za srpskog golgetera interesovanje su već iskazali brojni veliki klubovi šitom Starog kontinenta, između ostalih i Juventus, Totehnhem, Arsenal, Borusija iz Dortmunda, Barselona…

Vlahović je u upravo završenoj kalendarskoj godini oborio klupski rekord star preko 60 godina kada je u pitanju broj golova, dok se na nivou Srije A izjedančio sa Kristijanom Ronaldom u istom segmentu.

Pritom, trenutno je najbolji strelac lige sa 16 postignuti golova, a u prethodnom periodu je u izjavama nagoveštavao i želju da ostane u Fiorentini, možda i kako bi postao najbolji strelac kompletne Serije A za ovu sezonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE