Poljaci žele Partizanovog veznjaka

Zaglebje iz Lubina zainteresovano je da u svoje redove dovede zadnjeg veznog Partizana Aleksandra Šćekića, navode poljski mediji, a prenosi “Mozzart Sport”.

Ovaj klub zauzima tek 14. mesto na tabeli Ekstraklase na polusezoni, a jedan je od dva tima sa najslabijom odbranom, odnosno sa 36 primljenih golova.

Iz tog razloga Zaglebje želi da se pojača u ovom prelaznom roku, a iako su im pre svega potrebni igrači za poslednju liniju, dobro bi im došao i zadnji vezni sa dobrim defanzivnim karakteristikama, kakvog vide upravo u Šćekiću.

Ipak, za ovaj transfer šanse nisu velike, s obzirom na to da se Šćekić nalazi u klubu koji je prvi u našem šampionatu na polusezoni i koji će se boriti za titulu, dok je poljski tim u nezavidnoj situaciji.

Pritom, dosadašnji ulazni transfer-rekord ovog kluba je 500.000 evra, a teško je poverovati da će Partizan svog standardnog fudbalera pustiti za sličnu sumu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE