Oglasio se Novak Đoković: Priznao gde je napravio grešku

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se saopštenjem u kojem je objasnio sve detalje po pitanju koronavirusa i spornih datuma koji se pojavljuju u medijima.

Želim da kažem da sam učinio sve kako bih osigurao zdravlje drugih i ponašao se u skladu sa uputstvima nakon pozitivnog testa. Bio sam na košarkaškoj utakmici, posle koje sam saznao da su neki od ljudi sa kojima sa bio u kontaktu pozitivni. Odradio sam antigenski test koji se pokazao kao negativan, ali sam tada odradio i PCR test. Sutradan pre spomenutog druženja sa decom, još jednom sam odradio antigenski test i ponovo bio negativan, tek tada sam otišao na događaj. Uveče mi je stigao PCR test na kome sam saznao da sam pozitivan na koronu. Otkazao sam sve obaveze sem intervjua sa L’Ekipom u svom teniskom centru. Osećao sam se odgovornim da odem, nisam želeo da izneverim ekipu poznatog lista, sve vreme razgovora bio sam na distanci i nosio masku.Nakon toga sam bio u izolaciji, kazao je Đoković i objasnio grešku prilikom putovanja, a u pitanju je nenamerna ljudska greška:

Moj agent se izvinjava, došlo je do greške, bez ikakve namere. Poslali smo dodatne informacije vladi Australije i sve razjasnili. Više neću komentarisati ništa iz poštovanja prema vlastima Australije i čitavom procesu. Meni je uvek čast da igram ovde, igrači vole Australijan Open, ne samo u Melburnu i Viktoriji već čitavoj zemlji i svetu. Želim samo priliku da se takmičim sa najboljima na svetu i igram pred jednom od najboljih publika na planeti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdan Terzić čestitao šampionima: Najbolji kad je najteže!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije posle 8 godina pošto su u majstorici finala plej-ofa savladali Partizan...

POVEZANE OBJAVE