Trener Partizana Aleksandar Stanojević produžio je ugovor sa Partizanom na još dve i po godine. Nakon produžetka saradnje Stanojević se obratio medijima.

Zadovoljstvo mi što sam produžio ugovor. Osećamo obostrano poverenje, u svemu smo zajedno. Ne želimo da bude nijedan zarez, kako se ne bi pojavljivale priče. I zbog igrača, važno je da se produžavaju ugovori, kako bismo svi imali mirne glave. I mi i navijači. Da svi idemo istim putem. Važno je da idemo u tom pravcu, rekao je Stanojević.

Crno-beli intezivno rade na dovođenju pojačanja.

Znaćemo u naredna tri dana. Videćemo danas za jednu opciju, hoće li biti. Ako ne, okrenućemo se durgim. Sigurno ćemo u narednim danima reagovati. Prva opcija je Srbin, sticajem okolnosti, kazao je on.

Na prozivci nisu bili ni Jović, Miljković, Obradović i Lutovac. Stanojević je rekao da još uvek nije poznato da li ovi igrači imaju žkoronavirus.

U savremenom svetu ne možete da fukcionišete drugačije. Pričam prvenstveno u zdravlju, potom o socijalizaciji, parametrima da li možete da putujete, igrate utakmicu… Ja sam se triput vakcinisao, ako treba i četvrti put ću, verujem u nauku. S druge strane, to je individualna stvar igrača, u timskom su sportu, moraju da prate pravila tima. Individualni je nešto drugo, možeš da odlčuješ sam za sebe, dok smo ovde svi zajedno. Imamo minimalno nevakcinisanih, možda imamo najviše trojicu. Neki su imali kovid, pa čekaju trenutak za vakcinaciju. Sad imaju ‘iziuzeće’, izjavio je trener Partizana.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here