PIĆINI U ZVEZDI: Znao sam kolika je važnost ovog kluba

Italijanski fudbaler Kristijano Pićini, pridružio se pripremama Crvene zvezde u Antaliji.

Na vernost crveno belima, obavezao se do 2024. godine.

U razgovoru za sajt kluba, pričao je o motivima za dolazak, i svojim očekivanjima u novom klubu.

Prvi utisci su veoma dobri. Srećan sam što sam ovde i radujem se što ću raditi sa novim saigračima i trenerom. Mislim da su pripreme veoma važne kako bi se što bolje spremili za naredne mesece i kako bi nastavili da napredujemo u radu. Imao sam još ponuda, ali smatram da je za moju karijeru najbolja opcija Crvena zvezda. Klub je pokazao da ima poverenja u mene i to mi je izuzetno bitno. Velika mi je čast što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem. On je imao neverovatnu fudbalsku karijeru, osvojio je “tripletu” sa Interom i srećan sam što će me on trenirati. – rekao je on.

Kaže da mu je tadašnji saigrač iz tima Valensije, i bivši fudbaler Zvezde Uroš Račić, dao informacije o klubu i njegovoj veličini:

Kada sam saznao za interesovanje Crvene zvezde pričao sam sa Urošem Račićem koji mi je rekao da jeZvezda veliki klub i da je to pravi izbor za mene. Zahvalan sam Račiću na tome, mnogo je dobar momak i fudbaler koga čeka velika karijera. Znao sam kolika je važnost da budem deo ovog kluba, a takođe znam da je tim koji želi da pobeđuje i osvaja titule. Zbog toga sam ovde.

Novi desni bek crveno belih, govorio je o svojim očekivanjima:

Ovde sam da radim, igram, da budem važan i pobeđujem, uradiću sve za Zvezdu. Mogu da obećam rad, naravno da osvojimo prvenstvo. Želimo da eliminišemo narednog protivnika u Ligi Evrope, za to moramo da radimo, napredujemo i rezultat kao posledica toga neće izostati. – zaključio je Pićini.

Podsetimo, Zvezda će u turskoj Antaliji boraviti od 13. januara do 7. Februara.

Za taj period, planirani su dueli sa Mariborom, Laskom iz Linca, Šahtjorom iz Donjecka, i beloruskim Šahtjorom iz Soligorska.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE