AO: Srpsko-hrvatski miks ispao posle drame u super-tajbrejku

Srpsko-hrvatski mešoviti dubl Nina Stojanović/Mate Pavić nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena, pošto je poražen od domaćeg para Furlis/Kubler sa 2-1 (3:6 6:3 17:15) u setovima.

Stojanovićeva i Pavić su osvojili prvi set, u kom su viđena tri brejka. Prvo su Australijanci oduzeli servis balkanskom paru za vođstvo od 3-2, ali su potom Nina i Mate uzvratili istom merom, a potom i u osmom gemu ješ jednom brejknuli rivale. I pored brejk-lopte u odlučujućem gemu ovog seta, Srpkinja i Hrvat su uspeli da materijalizuju prednost i povedu.

Slična situacija se desila i u drugom setu, ali nažalost sa obrnutim ulogama. U trećem gemu su do brejka došli Stojanovićeva i Pavić, ali su potom u četvrtom i osmom domaći teniseri osvajali gemove na servis protivnika, tako uzvrativši istom merom za prvi set.

U super-tajbrejku je viđena prava drama, iz koje su, posle 11 mini-brejkova, Furlis i Kubler izašli kao pobednici na domaćem terenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE