Borusija Menhengladbah ostala bez sportskog direktora: Bolestan sam, ne želim da imam bilo šta sa fudbalom

Borusija iz Menhengladbaha dana s je ostala bez sportskog direktora Maksa Eberla, koji je jedan od tvorac uspona bundesligaša.

Želim samo da budem Maks Eberl. Da vidim svet i da jednom u životu gledam samog sebe. Nisam doneo ovu odluku da bih otišao u drugi klub. Za sada, ne želim da imam bilo šta sa fudbalom. Nije meni ponos povređen, nisam frustriran ili šta već. Bolestan sam. Osoba Maks Eberl je umorna, rekao je on u emotivnom obraćanju medijima.

Ovo je ubedljivo najteža konferencija u mom životu. Isceđen sam. Umoran. Jednostavno nemam više snage da obavljam ovaj posao na način koji klub zaslužuje… Posle 23 godine odlazim od nečega što je bilo moj život. Moj posao je uvek bio radost. Ali u fudbalu danas ima nekih pojava zbog kojih moj posao više nije zabavan.

On je 13 godina bio na čelu sportskog sektora Borusije. Napravio je neke od sjajnih poslova za klub, ali je u poslednje vreme trpeo velike kritike. Trener Marko Roze je otišao u Dortmund, dok će Matijas Ginter i Denis Zakarija otići kao slobodni igrači na leto, najverovatnije u Inter odnosno Juventus.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE