Stanojević o stilu igre na koji se ugleda, ponovo pecnuo Zvezdu

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, gostovao je u podkastu “Sport lajt” Igora Miklje.

Ispričao mu je da se ugleda na stil igre Bajerna iz Minhena:

Krucijalno moje razmišljanje u ovom trenutku je izjava Milera koji je posle najnovijeg duela sa Barselonom izjavio da je Barsa izvanredna ekipa, tehničko-taktiči obučena, ali da ne može da isprati Bajernom intenzitet igre. E, moja filozofija fudbala je da intenzitet igre sa svim tim taktičko-tehničkim segmentima dovodi do načina igre koji ja želim. To trenutno forsiraju Nemci, to je neki nemački stil. – rekao je on.

Osvrnuo se i na mogućnost da se promeni pravilo o broju dozvoljenih stranaca:

Kad ste tu, radite sa emocijom. Bile su neke stvari u prošlosti koje su se dešavale unazad četiri godine i to ja stalno govorim vezano za favorizovanje Crvene zvezde u nekom prethodnom periodu. Morate da se borite na određeni način. Ako sedite i ne reagujete na nešto, poješće vas. Nisam ja izlazio, istupao emotivno i pričao o nekim drugim stvarima. Ja sam se vezivao za konkretne situacije koje su se dešavbale. Hteli su da promene broj stranaca usred sezone, što je nenormalno. Neću da žmurim i da popustim. Šta god da ne. – zaključio je Stanojević.

Nakon poraza od Bašakšehira, naredni rival Partizana na pripremama u Turskoj je Dinamo iz Moskve.

Taj duel, igra se 2. Februara.

FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE