Partizanovog vunderkinda žele EVROPSKI velikani


EURO 2024: Hrvatska- Albanija | Njemačka- Mađarska | Škotska- Švicarska


Nema nikakve sumnje da Partizan ima jednu od najboljih škola fudbala u Evropi. Crno-beli godinama rade dobar posao u omladinskoj školi, pa za njihove đake uvek vlada veliko interesovanje.

Kako prenose belgijski mediji, za partizanovog vunderkinda Marka Milovanovića zainteresovani su Ajaks, Inter, Anderleht i Fiorentina.

Posao Anderlehtu kvari Ajaks, koji je ozbiljno bacio oko na mladog napadača, a zna se da u Ajaksu cene kvalitetne mlade fudbalere. Njihov plan je da sada otkupe Milovanovićev ugovor, a da on ostane u Partizanu na pozajmici do kraja sezone.

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars dobro je upućen u kvalitete napadača Partizana pošto su skauti šampiona Holandije već nekoliko puta dolazili u Beograd da isprate njegove partije.

Po renomiranom sajtu za transfere “Transfermarkt”, vrednost Milovanovića je 1.2 miliona evra, a jasno je da Partizan može uzeti mnogo više.


EURO 2024: Slovenija- Srbija | Danska- Engleska | Španjolska- Italija


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević poveo 30 igrača: Zvezda otputovala na Zlatibor

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor, gde će odraditi prvi deo priprema sve do 29. juna. Sa ekipom nisu Uroš...

POVEZANE OBJAVE