Predstavljen Motika: Za mene je Zvezda jedna od najvećih

Zvezda je dobila veliko pojačanje iz velikog Bajerna,Nemanju Motiku. On je danas promovisan je na stadionu “Rajko Mitić”.

Omladinski reprezentativac Srbije, rođen je u Berlinu, a Zvezda je za njega platila oko dva miliona evra velikanu iz Minhena.

Imao sam više ponuda drugih klubova, ali kada je stigla Zvezdina nisam razmišljao. Potrudio sam se da dođem u Zvezdu, veliki klub, sa ogromnom istorijom. Nije bilo dileme, rekao je Motika na predstavljanju.

Od ranije je poznato da je Motika navijač Crvene zvezde.

-Od malena sam zvezdaš, tata Boriša mi je to preneo. Bio sam simpatizer Piksija. Brat i ja smo zajedno, sledeći korak idemo zajedno… Videćemo kako će sad da ide. Ovde je nekoliko nedelja, pričao mi je o Zvezdi sve najbolje. Marin je veliko ime. Slučajno sam ga sreo na aerodromu u Minhenu. Pričali smo i sve najbolje mi je rekao o Zvezdi. Da veruje u mene, da zna u moje kvalitete i da sam izabrao najbolje.

Motika je govorio o veličini Bajerna i Zvezde.

-Svi znaju šta je Bajern, ako nije najveći klub, isto kao Zvezda, za mene, jedna od najvećih. Ima toliko trofeja. Zahvalan sam klubu na šansi, rekao je Motika,

Mladi fudbaler još nije imao priliku da razgovara sa novim trenerom

-Još nisam imao priliku da razgovaram sa njim, ali uskoro ćemo imati, dodao je

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE