GOLEADA U DERBIJU: Bajern autogolom slavio protiv Lajpciga! (VIDEO)

Bajern iz Minhena slavio je na svojoj Alijanc areni, u 21. kolu Bundeslige, protiv Lajpciga posle pobede rezultatom 3-2.

Već u 12. minutu domaći su vodili golom Tomasa Milera, koji se našao na pravom mestu, u pravo vreme u šesnaestercu.

U 27. minutu Andre Silva je iskoristio odličnu loptu, koja ga je dovela u situaciju jedan na jedan sa golmanom Nojerom, što nije propustio i hladnokrvno je doneo izjednačenje.

U 36. minutu Gnabri je sjajno uposlio Tomasa Milera, koji je snažnim udarcem glavom poslao loptu pod prečku i tako se činilo da je drugim svojim golom još jednom doveo njegov tim u prednost, ali je nakon VAR provere ipak dosuđen faul.

To je nadoknadio Robert Levandovski u pretposlednjem minutu prvog dela, kada je iskoristio kvalitetan centaršut Kingslija Komana i glavom još jednom zatresao mrežu gostiju.

Nije mnogo prošlo od povratka igrača na teren kada je utakmica učinjena veoma uzbudljivom. Kristofer Nkunku je iskoristio asistenciju Lajmera i rezultat je ponovo bio u egalu, 2-2.

Utakmica je međutim rešena na tragičan način po Lajpcig samo pet minuta kasnije, kada je Gvardiol autogolom, skrenuvši loptu u svoju mrežu postavio, ispostaviće se, konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE