LA LIGA: Pobede domaćih i remi Sevilje (VIDEO)

U današnjim utakmicama 23. kola španske La Lige pobede su ostvarili Elče, Majorka i Selta, dok je drugoplasirana Sevilja remizirala sa Osasunom.

Elče je bio bolji na svom terenu od Alavesa sa 3-1, posle preokreta.

Gosti su vodili na poluvremenu golom Hoselua u 18. minutu. Ipak, u drugom delu je došlo do potpunog preokreta golovima Pere Milje u 46. i 58. minutu, kao i Fidela finišu.

Majorka je kao domaćin bila bolja od Kadiza sa 2-1, takođe nakon preokreta.

Gosti su poveli golom Rubena Alkaraza već u 8. minutu utakmice, ali je u 20. Salva Sevilja poravnao rezultat. U 66. minutu je Vedat Muriđi doneo pobedu svom timu i postavio konačan rezultat.

Selta je nastavila seriju pobeda domaćih ekipa, tako što je bila bolja od Rajo Valjekana sa 2-0.

Brais Mendez ih je doveo u vođstvo već početkom utakmice, 12. minutu, a pri kraju, u 80. postavio i konačan rezultat.

Sevilja i pored totalne inicijative (posed lopte 74% u njihovu korist), nije uspela čak ni da uputi više šuteva ka golu protivnika (9-9), a kamoli da ostvari pobedu protiv dvanaestoplasirane Osasune. I pored svega, Ivan Rakitić je u trećem minutu zaustavnog vremena imao šansu da sa bele tačke donese pobedu gostima, ali se i to izjalovilo jer je Serhio Erera odbranio udarac hrvatskog fudbalera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUKA ILIĆ NIJE JEDINI: Zvezda sprema još jedan veliki povratak za napad na LŠ!

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend nastavljaju šampionat Srbije gostovanjem Vojvodini. Nakon dva derbija, pobegli su Partizanu na +10 i prošli...

POVEZANE OBJAVE