Džikić pred Veneciju: ” Igramo protiv jakog protivnika, treba nam pomoć navijača”

Šampion Crne Gore ekipa Budućnosti trenutno se nalazi u dobroj formi. Ostvarili su trijumfe protiv  Cedevita Olimpije, Virtusa, Mornara, a sada žele da nastave pobednički niz i utakmici koja ih očekuje u Evrokupu protiv ekipe Venecije.

Trener crnogorske ekipe Aleksandar Džikić kaže da je svestan da njegovu ekipu očekuje težak meč.

Venecija je jedan od retkih klubova u Evropi koji u potpunosti razume važnost kontinuiteta i stabilnosti. Njihovi glavni igrači igraju zajedno četiri, pet godina, njihov trener je tu više od deset godina. Rezultati našeg narednog rivala u pomenutom periodu zaslužuju najveće poštovanje, kazao je Džikić i dodao:

Venecija ima iskusan tim, dodali su plejmejkera sa veoma dobrim rezultatima u karijeri, a planovi za nastavak sezone su jasni. S druge strane, igramo pred našim navijačima posle prilično duge pauze, nadamo se da će doći da nas podrže, želimo i trebamo njihovu pomoć, jer ćemo igrati protiv tima koji može da koristi razne formacije. Venecija je tim sa veoma dobrim šuterima, sa nekoliko svestranih igrača, ekipa koja igra u različitim varijantama zonske odbrane.

Utakmica se igra 9. februara od 19. časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE