STEVANOVIĆ PRED BARSELONETU: Pretenduju na visok plasman

Vaterpoliste Radničkog iz Kragujevca, očekuje veoma bitan meč protiv Barselonete u 9. kolu A grupe Lige šampiona.

Iako imaju minimalne šanse za završni turnir, Kragujevčani će pobedom pokušati da trasiraju put ka tome.

U seriji su dobrih rezultata, i nadaju se još jednom podvigu.

Trener tima Uroš Stevanović, izneo je svoja očekivanja pred meč:

Drugo poluvreme u Barseloni je bilo prekretnica za našu igru. Dobili smo obrise koje nismo imali u prethodnom delu sezone i zadržali taj viši nivo kroz jako težak raspored koji smo imali od tada. Ova utakmica je izuzetno važna za nas, možda čak i ključna, jer bismo se porazom najverovatnije oprostili od borbe za „fajnal-ejt“. Nadam se da ćemo zabeležiti pobedu i zadržati šanse za plasman na završni turnir. – rekao je on.

Potom je dodao:

Barseloneta je ekipa koja pretenduje na visok plasman u Ligi šampiona, uvek su bili u vrhu tog takmičenja. To je španska reprezentacija u malom, zaista, fale im samo dvojica igrača iz nacionalnog tima koji je u vrhu svetskog vaterpola proteklih godina. Igraju agresivan, plivački vaterpolo, na koji moramo da odgovorimo na isti način, pa čak i jače. Videli smo protiv Olimpijakosa da možemo da igramo sa najboljim ekipama kada smo na nekom našem maksimumu. Opet bih želeo da bazen bude pun kao protiv Crvene zvezde i Novog Beograda, ali uz isti ishod kao sa Zvezdom. – zaključuje Stevanović.

Duel Radničkog i Barselonete, na programu je danas od 19 časova.

Foto: SPD Radnički

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE