Pavlović predstavljen u novom klubu, izabrao broj 15 zbog Nemanje Vidića

Srpski štoper Strahinja Pavlović predstavljen je u svom novom klubu, Bazelu.

Srbin je u švajcarskoj javnosti predstavljen kao kapitalno pojačanje s obzriom da je standardni reprezentativac Srbiije i da je došao iz jače lige i kluba koji ga je pre dve godine platio 10.000.000 evra Partizanu.

Pozdrav, ja sam Strahinja Pavlović, došao sam iz Monaka i veoma sam srećan što sam ovde. Igram na poziciji levog štopera, fizički sam veoma jak i dobar na lopti. Volim agresivan fudbal i uvek sam spreman da pružim 100 odsto. Izabrao sam broj 15 na dresu zbog naše legende, čuvenog štopera Nemanje Vidića. On je moj dečački idol i zbog njega ću nosti taj broj. Volim da budem lider na terenu i van njega, predstavio se Pavlović navijačima švajcarskog kluba.

Rukovodstvo kluba ne krije zadovoljstvo zbog novog pojačanja.

Uprkos mladom igračkom dobu, Strahinja je veoma obećavajući štoper koji je već stekao internacionalno iskustvo na najvišem nivou. Zahvaljujući fizici, iskustvu i činjenici da se bolje služi levom nogom, savršeno se uklopio u profil igrača kojeg smo tražili. Jako smo zadovoljni što će nam Strahinja odmah biti od pomoći, izjavio je menadžer Filip Kaufman.

Srpski fudbaler bi za ovaj klub mogao debitovati već u nedelju kada ih očekuje meč protiv Lozane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona! Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama! Prethodnih nedelja imali smo priliku...

POVEZANE OBJAVE