REVOLUCIJA U INTERU: Marota i Inzagi ‘precrtali’ dve zvezde, zamene već pronađene

Poraz od Liverpula u prvom meču osmine finala Lige šampiona upalio je alarm u Interu. U klubu su nezadovoljni, videli su da je ekipa momčad daleko od evropskog vrha, te da je neophodno dodatno pojačati tim.

Trener Simone Inzagi dosta rotira u napadu, no brine ga sterilnost koju u važnim izazovima pokazuju njegovi napadači Edin Džeko, Lautaro Martinez i Aleksis Sančez.

Direktor Bepe Marota zajedno s trenerom Inzagijem pravi plan za sledeću sezonu. Prema pisanju Kalčomerkata, Lautaro i Aleksis trebali bi napustiti klub, što bi značilo da u ekipi ostaje samo Edin Džeko.

Inter će leto tražiti nove napadače. Najveća želja je Džonatan Dejvid iz Lila, čija se vrednost procenjuje na 50 miliona evra. 22-godišnji Kanađanin je na 32 utakmice ove sezone postigao 16 golova.

Osim njega, razmišlja se i o senzacionalnom transferu Paula Dibale iz Juventusa, obzirom na to Argentinčeva budućnost u Juventusu nije sigurna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE