„MITROGOL“ PONOVO U AKCIJI: Napad na apsolutni rekord uz najveće kvote na planeti u Meridianu!

Pred nama je još jedan pakleni vikend što se tiče fudbala na Starom kontinentu, zato ne treba da propustite priliku da pogledate bogatu Meridianovu ponudu.

Da slobodne dane provedete uz najbolji mogući fudbal potrudili su se Englezi, Italijani i Nemci. Što otvara velike mogućnosti da se sastavi dobitan tiket.

Ali, pre nego što vam predstavimo četiri veličanstvena meča, pozivamo vas da se registrujete na meridianbet.rs, jer na taj način dobijate BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Kada zgrabite bonus prepustite se uživanju gledajući najvažniju sporednu stvar na svetu.

FULAM – HADERSFILD TIP 1, 1.65

(Subota, 13.30)

Da li je vreme za apsolutni rekord?

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović ima priliku da se upiše u istoriju engleskog Čempionšipa.

Aleksandar Mitrović je postigao jedini gol u pobedi Fulama protiv Hala prethodne nedelje. Ovaj gol, 31. u sezoni za napadača Srbije, predstavlja rekord po broju golova u jednoj sezoni drugog po rangu engleskog takmičenja.

Ali, srpski reprezentativac ima lepu priliku da napravi korak dalje. Protivnik je Hadersfild koji je trenutno peti na tabeli Čempionšipa, ali to ne bi trebalo da bude prepreka za lidera prvenstva Fulam, pogotovu ako „Mitrogol“ bude na visini zadatka.

Aleksandar Mitrović zna da bude fokusiran kada je to njegovom timu najpotrebnije, zato za one malo hrabrije predlažemo 1&3+, kvota 2.05.

PREUZMI BONUS ZA KLAĐENJE OD 500 RSD!

MANČESTER SITI – TOTENHEM TIP 1, 1.30

(Subota, 18.30)

Nakon kiksa protiv Sautemptona u Premijer ligi, „građani“ su počeli ponovo da gaze sve protivnike redom.

Usledila je ekspresna serija od četiri pobede u nizu, a poslednja je bila posebno impresivna. Mančester Siti je gostovao Sportingu iz Lisabona u okviru nokaut faze Lige šampiona i ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 5:0.

Istina, moglo je biti znatno ubedljivije, ali je tim Pepa Gvardiole „spustio nogu sa gasa“ nakon poluvremena kada je na semaforu stajao rezultat 0:4.

Sve pomenuto je učinilo da Mančester Siti u odličnom raspoloženju dočeka naredni meč u Premijer ligi, koji će ujedno biti i derbi kola.

U goste im dolazi ekipa Totenhema, sa bilansom od dva poraza iz isto toliko mečeva u prethodne dve nedelje. Tim iz Severnog Londona mora da pokaže više ako želi da ostvari pozitivan rezultat na „Etihadu“.

Mnogo toga govori da vrlo lako može da se dogodi da oba tima postignu gol uz pobedu Mančester Sitija, kvota 3.10. Šta vi mislite?

PREUZMI BONUS ZA KLAĐENJE OD 500 RSD!

FIORENTINA – ATALANTA TIP 2, 2.55

(Nedelja, 12.30)

Da li se Fiorentina navikla na život bez Dušana Vlahovića?

Dva pomenuta tima su pre samo nedelju dana odigrali svoj meč u četvrtfinalu Kupa Italije. Junak je bio srpski fudbaler Nikola Milenković koji je zatresao mrežu rivala u nadoknadi za trijumf od 3:2 i prolaz dalje.

Atalanta je i nakon tog poraza pokazala da je u velikoj krizi, budući da već pet mečeva u nizu ne zna za pozitivan rezultat.

Sada je prilika za popravni, jer ako „boginja“ ne uspe da slavi na gostovanju protiv Fiorentine gubi priključak za mestima koje vode u Ligu šampiona. Sa druge strane „ljubičasti“ vide svoju šansu da se vrate među timove koji će dogodine igrati evropska takmičenja.

Sigurno je da će biti puno uzbuđenja, zato vam predlažemo da odigrate da oba tima postižu pogodak i da će na kraju meča biti više od tri gola ukupno, tzv. GG&3+, kvota 2.10.

PREUZMI BONUS ZA KLAĐENJE OD 500 RSD!

BORUSIJA DORTMUND – BORUSIJA MENHENGLADBAH TIP 1, 1.65

(Nedelja, 17.30)

U nemačkoj Bundesligi nas očekuje sudar dva tima koji igraju jako promenjivo od početka sezone.

Dortmund je mnogo manje kiksirao u odnosu na Menhengladbah, zbog čega je na drugoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Bajern Minhen.

Borusija Menhengladbah ima sezonu za zaborav, osim ako se ne računaju dve grandiozne pobede nad liderom šampionata, što može da bude poziv na oprez u taboru rivala.

Sve u svemu pripremite se na sve opcije, kao i to da vrlo lako može da se dogodi prava goleada. S toga vam predlažemo GG&3+, kvota 1.75.

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE