Nadal o Đokoviću: Španac poslao poruku Novaku

Španski teniser Rafael Nadal započinje svoje učešće na turniru u Meksiku. Pre turnira rekao je da je dobro što se Novak Đoković ponovo nalazi na terenu.

– Na njegovu karijeru će uticati to može li da igra ili ne. Dakle, to utiče na njega, ali ne i na grend slem turnire. Ko će da osvoji najviše slemova, biće kako bude… Svako donosi svoje odluke i treba sa njima da živi, rekao je Nadal pred turnir u Akapulku, i dodao:

– U tom smislu, nadam se da će se pandemija smiriti, da nema više toliko umrlih i da se završi ovaj horor. Da se sve vrati u normalu, ali ne zbog Novaka, već zbog sveta generalno. Mnogo je ljudi propatilo zbog svega ovoga, ali ako Novak može da igra na slemovima nevakcinisan, onda je dobrodošao.

Nadal je nedavno na Australijan openu osvojio 21. grend slem titulu

– Neću da vas lažem, apsolutno ništa se nije promenilo u mom životu sa 21. titulom. Sa 20 na 21 nije veliki procenat, život mi je potpunonisti. Jedino što se promenilo jeste što sada mogu da igram tenis, a pre nekoliko meseci nisam mogao. Mnogo sam srećan zbog onoga što se dogodilo i Australiji, pogotovo zato što je bilo neočekivano, naročito na početku turnira. Ipak, imam 35 godina, imam veliko iskustvo uspeha i lošig momenata, pa ih sad sve proživljavam drukčije, mirnije. S druge strane, to jeste nesumnjivo bio jedan od najemotivnijih momenata u mojoj karijeri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE