PL: Liverpul bez milosti, Totenhem poražen od autsajdera (VIDEO)

U današnjim utakmicama engleske Premijer lige pobede su zabeležili Barnli, Kristal Palas i Liverpul.

Liverpul se na Enfildu poigravao sa Lidsom, na kraju pobedivši sa čak 6-0.

Već na poluvremenu bilo je 3-0. Salah je dva puta, u 15. i 35. minutu, sa bele tačke bio siguran, dok je za treći gol asistirao Žoelu Matipu u 30. minutu.

U drugom poluvremenu golovi su padali u završnici. Sadio Mane je u 80. minutu povisio na 4-0, a u poslednjem regularnog dela pukla je petarda, koju je aktivirao takođe Senegalac. Međutim, ni tu nije bio kraj, pa je Virdžil van Dajk u 3. minutu zaustavnog vremena postavio konačan rezultat.

Totenhemu je posle pobede nad Mančester Sitijem ponovo krenulo nizbrdo, pošto nije uspeo da osvoji ni bod na gostovanju Barnliju, koji se nalazi u zoni ispadanja, pa je poražen minimalnim rezultatom, 1:0.

Odlučujući pogodak postigao je glavom Ben Mi u 71. minutu, posle centaršuta iz slobodnog udarca.

Golovi u završnici, što utakmice, što prvog poluvremena, obeležili su i ubedljivu pobedu Kristal Palasa na gostovanju Votfordu, gde je bilo 4:1.

Nije delovalo da će domaćin doživeti težak poraz. Na početku su oba tima razmenila po gol. Gosti su poveli golom Žana-Filipa Matete u 15. minutu, dok je samo tri minuta kasnije Musa Sisoko poravnao rezultat.

Ipak Galager je na tri minuta do isteka prvog dela igre ponovo doneo prednost Palasu, a utakmica je rešena tek u završnici, kada je Vilfrid Zaha sa dva gola, u 85. i 90. minutu, definitivno rešio ovaj duel i postavio konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE