NIJE MU DOVOLJNO: Mitrović žali za het-trikom (VIDEO)

Srpski reprezentativac i rekorder po broju golova u nacionalnom dresu Aleksandar Mitrović, danas je zvanično, postigavši prvi od dva gola protiv Piterbroa, postao novi rekorder po broju golova u engleskom Čempionšipu u jednoj sezoni.

On je danas postigao svoj 32. i 33. gol, tako nadmašivši Ivana Tonija, koji se dičio kao rekorder tek manje od godinu dana.

U izjavi za klupsku televiziju Srbin je podsetio i na drugi svoj rekord, ali i istakao klub u prvi plan.

Oborio sam nekoliko rekorda, u reprezentaciji Srbije, sada i ovde. Osećam se sjajno, uživam u ovom timu. Najvažnije je da smo uzeli tri boda, igrali dobro i idemo dalje. Još mnogo utakmica je pred nama, rekao je Mitrović.

Naglasio je da je cilj da njegov tim završi kao prvi na tabeli drugog ranga engleskog fudbala.

Ostalo je još 14 utakmica. Ništa nije gotovo. moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu, to je Kardif – još jedno teško gostovanje. Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se da ćemo uskoro ostvariti cilj, nada se srpski reprezentativac.

Prokomentarisao je gol kojim je oborio rekord, a koji je postigao iz jedanaesterca, ali je bila prisutna i blaga žal jer nije upisao het-trik.

Nije mi bitno, gol je gol. Penali ponekad nisu tako jednostavni. Ostao sam smiren, mislim da sam ga dobro izveo. Odigrali smo dobro, trebalo je da postignemo još golova, najpre ja – trebalo je da upišem het-trik, poručio je novi rekorder Čempionšipa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA PLEJ IN: Majami “spržio” Čikago, Pelikani bolji od Sakramenta (VIDEO)

Košarkaši Majami Hita i Nju Orleans Pelikansa poslednji su učesnici NBA plej-ofa i idu na prve nosioce u svojim...

POVEZANE OBJAVE