Iliev: Fejnord je velikan evropskog fudbala

Partizan je posle 180 minuta fudbala ukupnim rezultatom 3:1 iz Lige konferencije izbacioSpartu iz Praga. Naredni rival tima Aleksandra Stanojevića je ekipa Fejnorda.

Svoj komentar na narednog protivnika dao je Ivica Iliev

Još se praktično nisu slegli utisci od sinoć protiv jakog tima Sparte. Bio je to spektakl, navijači su bili spektakularni, nosili našu ekipu i zbog njihove neverovatne energije je i ekipa onako dobro izgledala. Mnogo interesantno i prvenstvo i Evropa ove sezone, veliki uspesi oba naša kluba. Stvarno za ponos srpskog fudbala, rekao je Iliev za TV Arenasport.

Sportski direktor Partizana očekuje dve sjajne utakmice meča i veruje u prolaz u četvrtfinale.

-Fejenord je velikan evropskog fudbala, osvajač velikih takmičenja. U vrhu su holandskog fudbala i veliku bitku biju sa Ajaksom i PSV-om. Jednog od najtežih protivnika smo izvukli i na papiru su favorit. Ipak, ja verujem da naš tim može da se takmiči protiv svakoga. Kad je najteže, oni su najbolji. Uvek sam optimista. Naravno, ne hazarderski, jer znamo s kim igramo. Fejenord… Idemo jako, pa šta nam Bog da.”

Holanđanin Kvinsi Menig odlično poznaje protivnika

-Naravno da će i Kvinsi mnogo doprineti i svojim savetima i nekim analizama, ali to je pitanje više za struku i Stanojevićev tim. Ne sumnjam da će Stanojević pripremiti ekipu na najbolji mogući način“, zaključio je Iliev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE