DA NISU MALO PRETERALI? Inter odredio cenu za svoju neraspoloženu zvezdu

Čelnici prvaka Italije, milanskog Intera, spremni su da na leto prodaju i Lautara Martineza, ali ‘Neroazuri’ imaju visoke zahteve.

Argentinski napadač daleko je od prave forme, gol nije postigao od početka Januara, a svi su izgledi da će na leto morati da promeni klub.

Uprkos činjenici da je Lautaro pre samo nekoliko meseci potpisao novi ugovor sa Interom do leta 2026. godine, i dalje privlači pažnju brojnih klubova širom Starog kontinenta.

Za usluge Lautara interesuju se Liverpul i Atletiko Madrid, javlja Football Italia.

Čelnici Intera svesni su interesovanja drugih klubova, te su odlučni da Lautara dobro unovče, a postavljena cena iznosi 90 miliona evra. Osim Liverpula i Atletika, veruje se da se Barselona, Arsenal i Dortmund takođe interesuju.

Argentinac je ove sezone za Inter upisao 33 nastupa ukupno u kojima je postigao 12 golova, a ima i dve asistencije, ali u poslednje vreme je u velikoj krizi.

Transfermarkt ga procenjuje na 80 miliona evra, a već je poznato koga Inter želi dovesti u napad umesto njega. Glavne želje su Đanluka Skamaka iz Sasuola i Džonatan David iz Lila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE