ČELSI NISU OMELI POTRESI U VRHU KLUBA: Napadači doneli preokret u FA kupu (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u četvrtfinale FA kupa pobedom u gostima nad članom Čempionšipa Lutonom, nakon preokreta sa 3-2.

Domaćinje šokirao Plavce već u drugom minutu pogotkom Resa Burkea. Ipak, Čelsi je poravnao rezultat u 27. minutu, golom Saula sa oko 16 metara, posle greške protivničkih fudbalera na sredini terena.

Premijerligaš, međutim, nije na talasu izjednačujućeg pogotka uspeo da reši ovu utakmicu, već se ponovo našao u zaostatku posle kontre koju je u gol pretvorio Hari Kornik u 40. minutu. Tako je tim koji bi u narednom periodu trebalo da dobije novog vlasnika otišao na pauzu sa golom zaostatka.

Ipak, na scenu su u drugom poluvremenu stupili vrhunski napadači poput Tima Vernera i Romelua Lukakua.

Prvo je Nemac u 69. minutu iskoristio dobru dubinsku loptu Rubena Loftus-Čika i doneo novo izjednačenje, a u 78. upisao i asistenciju za kolegu iz napada, kada je Lukaku postavio konačan rezultat.

Pobeda će sigurno značiti navijačima londonskog kluba, s obzirom na to da ih je danas već zadesio jedan potres, kada je Roman Abramovič potvrdio da će zbog ukrjinske krize prodati ovaj klub posle dvadeset godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE