Ledej otkrio šta je Obradović rekao igračima nakon poraza od Zvezde

oKošarkaš Partizana Zek Ledej otkrio je šta je igračima u svlačionici rekao trener tima Željko Obradović nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Podsećamo, crveno-beli su ubedljivo savladali crno-bele i odbranili ovaj trofej.

Željko nam je rekao da je i sa najboljim timovima imao problema, da ni sa najboljim timovima nije imao trenutke kada se nije mučio da ostvari zacrtane velike ciljeve. Nije ni sa najboljim timovima mogao da izbegne teške situacije i dešavalo se da ne ispuni cilj i ne osvoji trofej. Rekao nam je da moramo da se fokusiramo i samo da nastavimo dalje, istakao je Ledej.

Takođe, on je pričao i o tome kako je došao u Partizan i koliki uticaj na ovu odluku je imao trofejni trener Željko Obradović.

Nije ni morao ništa da mi kaže, samo da me pozove. Naš prvi razgovor trajao je samo minut. Rekao mi je da uživam u letu i da se vidimo uskoro, rekao mi je koji dan da dođem. Kada sam došao u trening kamp, tada smo opširnije razgovarali. Rekao mi je kako želi da igramo, kako želi da ja igram i to je ono što mi je odgovaralo, brz tempo, brza košarka, jaka košarka. Naravno, i pametna košarka, što sam naučio tokom godina. Tačno smo se našli. Mnogo smo tako utakmica pobedili ove godine, rekao je krilni centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE