NIKOG NE ŠTEDI: Mateus prozvao Rendžers

Nekadašnji trener fudbalera Partizana Lotar Mateus, komentarisao je ispadanje Borusije u šesnaestini finala Lige Evrope.

Od njih je bio škotski Glazgov Rendžers, koji će se u osmini finala sastati sa Crvenom Zvezdom.

Zaista mi je draga Borusija Dortmund. To je veliki klub koji ima sve što jedan fudbaler ili navijač mogu da požele. Imaju sposobno rukovodstvo, jedne od najboljih navijača na svetu, neverovatan stadion. A poslednje što su ostvarili je zaista specijalna ‘tripla kruna’ sačinjena od sramotnih neuspeha: prvo u Ligi šampiona, pa u Kupu Nemačke i sada u Ligi Evrope. Poslednje što je Dortmund uradio je ispadanje od trećerazrednog tima, Glazgov Rendžersa, u Ligi Evrope. Neverovatno. A Rendžers je u prvenstvu Škotske iza Seltika, koji je uspeo da u Evropi ispadne od norveškog Bode Glimta. Dortmund se obrukao na svim frontovima. – rekao je čuveni Nemac.

Potom je i nastavio zaključivši:

Zaista sumnjam da su Rendžers, Sporting ili Sankt Pauli približno ekonomski moćni kao Dortmund, a opet je uspeo da ispadne od njih. Možda je novi početak potreban Dortmundu, da se ne bi brukao protiv trećerazrednih timova i da ne bi šampionsku trku završavao u februaru.

Borusija trenutno ima osam bodova manje od Bajerna, a Rendžers zaostaje za Seltikom.

Prvi meč Rendžersa i Crvene zvezde, igra se za nedelju dana od 21 čas na Ajbroksu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE