Iliev potvrdio: Stanojević odbio dve ponude zbog Partizana

Tokom zime pominjala se mogućnost da će Aleksandar Stanojević napusti Partizan. Govorilo se da je imao ponude dva kluba iz Turkse, a ti klubovi su Bešiktaš i Antalija.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potrvrdio je tu informaciju

– Istina je! Bilo je ponuda za našeg trenera Stanojevića, ali, on je meni još tokom jeseni rekao i pre nego što će produžiti ugovor, da ga ništa ne interesuje sem Partizana. Njegov, kao i naš cilj je da osvojimo titulu i da Partizan bude šampion države, rekao je sportski direktor Partizana za Kurir.

Osim trenera ponude je bilo i za napadale crno-belih Rikarda Gomeša i Marka Milovanovića.

– Naši igrači su cenjeni u Evropi. Imali smo ozbiljne ponude za Rikarda i Milovanovića, kao i još neke naše fudbalere. Igre u Evropi, pobede i liderska pozicija u Superligi digli su cenu fudbalerima Partizana i možemo samo da budemo zadovoljni zbog toga. Sačuvali smo tim samo sa jednim ciljem, a to je osvajanje titule. Prvenstvo je dugo, ima još da se igra, poraz u derbiju ne bi trebalo da nas poremeti. Verujem da ćemo sve izgurati onako kako smo zamislili, jasan je Iliev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE