IZ ZVEZDE ZAGRMELI: Poslali jasnu poruku posle meča u Subotici

Fudbaleri Partizana su iz penala u finišu meča, pobedili Spartak iz Subotice.

Tako su zadržali minimum pet bodova prednosti, dok Zvezda ne odigra svoj meč.

Odmah nakon ove utakmice, reagovali su iz rukovodstva Crvene zvezde.

Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković. – navodi se.

Potom dalje piše:

Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Trazimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima. – zaključuju čelnici kluba iz Ljutice Bogdana.

Večite rivale nakon utakmica u prvenstvu, očekuju dueli osmine finala Lige konferencija i Lige Evrope, protiv Fejnorda, odnosno Glazgov Rendžersa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Na kraju se pamti rezultat, ovaj tim ima potencijal

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije rezultatom 2:1. Trener crno-belih, Igor Duljaj je izneo...

POVEZANE OBJAVE