Natho zove navijače na Fejenord

Bibras Natho bio je strelac pobedonosnog gola za Partizan u utakmici Super lige protiv Spartaka. Izraelac je sa penala u 85. minutu doneo važna tri boda timu iz Humske.
Naredni rival tima Aleksandra Stanojevića je Fejnord, a utakmica osmine finala Lige konferencija igra se u četvrtak od 21 čas.

Nešto o narednoj utakmici rekao je upravo strelac iz Subotice sjajni Birbas Natho

-I dalje ne znamo ništa o njima, zato što se nismo skoncentrisali na njih, mislili smo samo o ovoj utakmici i Super ligi. Sada imamo jedan dan odmora, a posle toga ćemo početi da radimo pripremi za Fejenord. Naravno, pokušaćemo da damo sve od sebe, ali moram reći, takođe, da je naš rival prvi u svojoj ligi. I naravno, mi želimo da predstavimo klub i navijače, da pružimo dobru utakmicu i prođemo u narednu rundu takmičenja, ali kao što sam rekao, skoncentrisali smo se samo na Super ligu do sada, a sada imamo tri do četiri dana da budemo spremni za Fejenord i to ćemo i uraditi!

Partizan je u Subotici imao veliku podršku navijača

-Govorim to sve vreme-potrebni su nam naši navijači i trebaju nam sve više i više. I potreban nam je skoro pun stadion za svaku utakmicu, domaću utakmicu, zato što smo u teškoj situaciji! Imamo još nekoliko utakmica do plej-ofa, i moramo biti u punoj snazi na svakoj utakmici! Svaka utakmica za nas je prava borba. Svi pokušavaju da nas pobede, ali mi to možemo. Srećan sam što su nas podržavali i bodrili tokom cele utakmice i zbog toga im se zahvaljujem. Trebaju nam sve više i više, a posebno sada, kod kuće. Ne želimo 5 do 10 hiljada, želimo 15, 20 hiljada! Pun stadion! Potrebni su nam i to govorim to u ime svih igrača. Zovemo ih da budu uz nas, zato što svi zajedno imamo isti cilj, da budemo šampioni. Možemo to uraditi samo zajedno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE