OHI PRED GLAZGOV: Biće veoma zanimljiv okršaj

Fudbalere Crvene zvezde, u četvrtak očekuje prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa.

Crveno beli u taj duel ulaze nakon ubedljive pobede nad Novim Pazarom.

Optimista pred meč je i Zvezdin napadač, Norvežanin Ohi Omoižuanfo:

Cilj u Glazgovu je da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš u Beogradu i verujem da ćemo uspeti u tome. Svesni smo važnosti meča u četvrtak, ali to je samo prvo poluvreme. Gostujemo sjajnoj ekipi, koja je sa razlogom najtrofejniji klub u Škotskoj i aktuelni prvak. Na sve to, eliminisali su Borusiju Dortmund i pokazali kvalitet u poslednjem evropskom okršaju, protiv favorizovanog tima. S druge strane, mi smo sa razlogom prvoplasirani završili u grupi, tako da biće veoma zanimljiv okršaj. – rekao je on.

Pričao je i o tome kako se oseća, od kada je došao u Beograd:

U Zvezdi su me svi prihvatili kao da smo ceo život zajedno. Otuda dolaze i golovi, jer je za igrača najvažnije da se oseća dobro, kako bi na terenu mogao da pruža najbolje što zna. Ušli smo dobro u prolećni deo sezone, podižemo formu i siguran sam da ćemo biti pravi, ne samo u četvrtak, već u svakom meču do kraja sezone. Pokušaću da pomognem ekipi najbolje što umem, kako bi ostvarili pozitivan rezultat u Glazgovu. – zaključuje Omoižuanfo.

Na šest mečeva u Zvezdi, on je do sada postigao četiri gola.

Rendžers i Crvena zvezda svoj meč igraju u četvrtak od 21 čas na Ajbroksu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan prozvao sudiju pred derbi: Nema predaje! (VIDEO)

U okviru 173. večitog derbija, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Partizana. Crno-beli imaju sedam bodova manje od Zvezde. Iz Humske...

POVEZANE OBJAVE