STANOJEVIĆ PRED FEJENORD: Da napravimo još jedan korak napred u istoriji

Fudbaleri Partizana, igraju protiv Fejnorda prvi meč osmine finala Lige konferencija.

Crno beli su savladali Spartak, a tim iz Roterdama je remizirao sa Groningenom.

Pred ovaj duel, očekivanja je izneo trener Partizana, Aleksandar Stanojević:

Prezadovoljan sam formom svoje ekipe, osim derbija koji smo loše odigrali. Svaka utakmica nosi nešto novo, mi smo na jednom vosokom nivou i mogu samo da kažem da sam ponosan na sve što smo uradili. Ne očekujem defanzivnu orjentaciju Fejenorda, izuzetan su tim koji imaju 20 udaraca ka golu rivala. Gde god igraju, ne odustaju od svog stila. Opasni su sa svih strana, jako su pokretljivi. Više volim da igram protiv ekipa koji nemaju takvu ofanzivnu orjentaciju. Protiv Fejenorda je teško igrati, mogu u svakom trenutku da vas ugroze. – rekao je on.

Zbog crvenog kartona protiv Sparte, Rikarda Gomeša će zameniti mladi Milovanović:

Ima i drugih opcija, ali opredeliću se za našu mladost, za našu budućnost. Nemam dilemu, znam tačno sastav koji će izaći. Sve je definisano posle utakmice u Subotici. Sve ide u dobrom pravcu. Izuzetno smo ponosni na naš klub, igrače i navijače i što možemo da prisustvujemo jednom spektaklu. Želim da sutra da svi uživamo, da se osećamo ponosno, da pokažemo sebe u najboljem svetlu, Da pokušamo da napravimo još jedan korak napred u istoriji.

Takođe je pozvao publiku da dođe u što većem broju:

Izuzetno smo ponosni, na naš klub, naviijače što možemo da prisustujemo spektaklu jedne evropske utakmice. Želimo da sutra svi uživamo, da i navijači i mi na terenu bude ponosi i da se pokažemo u najboljem svetlu. Da pokušamo da napravimo još jedan korak u istoriji. Daćemo sve od sebe, nadam se uz veliku podršku navijača. – zaključio je Stanojević.

Ova dva tima se do sada nisu sastajala.

Meč Partizana i Fejnorda, igra se sutra od 18:45 na stadionu “JNA”.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan najavio derbi: Crno-beli poslali jaku poruku (VIDEO)

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova gostuju svom najvećem rivalu Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u 173....

POVEZANE OBJAVE