MALEROZNA ZVEZDA: Rendžers iskoristio promašaje crveno belih! (VIDEO)

Glazgov Rendžers – Crvena zvezda 3:0 (2:0)

Tavernije (p.) 11′, Morelos 15′, Balogun 51′

Glazgov Rendžers: Mekgregor, Tavernije, Goldson, Balogun, Basi, Džek (od 75′ Sands), Kamara, Lundstram, Aribo (od 75′ Sakala), Kent, Morelos

Crvena zvezda: Borjan, Pićini (od 72′ Gajić), Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Srnić (od 61′ Ben), Kanga, Ivanić, Katai (od 84′ Motika), Omoižuanfo (od 61′ Pavkov)

Fudbaleri Crvene zvezde, poraženi su na gostovanju Glazgov Rendžersu u prvom meču osmine finala Lige Evrope. Stvorili su pregršt šansi. Ponišena su im tri gola, a promašili su i penal. Škotski tim je to iskoristio, i zasluženo sa prednošću dolazi u Beograd.

Crveno beli su fantastično krenuli u meč, ali im je već u trećem minutu poništen gol. Katai je bio u ofsajdu posle asistencije Ivanića. Na početku, posed lopte je na strani domaćina. Uprkos tome, Zvezda želi da igra ofanzivno.

Međutim, Zvezda od 11. minuta gubi. Nad Kentom je načinjen penal, koji je realizovao Tavernije.

Odmah zatim je Zvezda postigla i drugi gol preko Kataija, ali je i on poništen.

Meč na Ajbroksu je počeo veoma burno. Klub iz Glazgova je to iskoristio i već u 15. minutu duplirao prednost preko Morelosa.

Rendžers je preko Kenta imao novu priliku, ali je on šutirao pravo u Borjana. I Zvezdi je 23. minutu dosuđen penal. Međutim, Mekgregor je odbranio šut Kataija.

Nakon toga, tempo meča je opao. Posle je Zvezda za malo primila i treći gol. Kamara nije iskoristio dobru asistenciju Kenta, i šutirao je preko gola. Ohi je uzvratio potom, ali je loše zahvatio loptu. Imao je i drugu priliku, ali mu je suđen ofsajd. Popularni “Policajci”, otišli su sa velikom prednošću na odmor.

Na startu nastavka su je uvećali. Tavernije je posle gola, zabeležio asistenciju za Baloguna u 51. minutu.

Kasnije je Ben, koji je ušao sa klupe imao šansu, ali je izblokiran. Tim iz Glazgova je mogao i do četvrtog gola. Dragović je izbacio loptu sa gol linije, nakon šuta glavom domaćih. Potom je Kanga u 73. minutu pogodio prečku.

Rendžers preti iz svih oružja, a posebno prekida.

Zvezda je ponovo mogla do gola. Prvo je Gajić uputio loše dodavanje a Pavkov bio sam. Potom je Mekgregor zaustavio Kataija, a nikog nije bilo na odbitku. Potom su postigli i treći gol, ali je i on poništen. U ofsajdu se našao Ben. Zvezdu baš nije htelo na ovoj utakmici.

Revanš se igra za sedam dana od 18:45, na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE