Zverev: To je definitivno bio najgori trenutak u mom životu

Nemački teniser Aleksander Zverev će u narednih desetak dana igrati na Mastersu u Indijan Velsu. Poslednjih nedelja o njemu se govorilo u negativnom kontekstu zbog situacije u Meksiku.

Sjajni teniser se osvrnuo na kaznu i suspenziju sa turnira u Akapulku kada je polomio reket udarajući po sudijskoj stolici

I dalje me je sramota. Nije mi nimalo prijatno kada se pojavim u svlačionici, osećaj nije nimalo lep. Ipak, svi mi pravimo greške. I ja sam ljudsko biće i garantujem vam da se nikada u životu neću više ponašati ovako. To je definitivno bio najgori trenutak u mom životu, izjavio je Zverev.

Nemac je otkrio šta sve čini ne bi li uticao na svoje mentalno stanje.

Počeo sam i sa meditacijama. Postoje stresne situacije u svačijem životu kada se ovakve stvari dešavaju. Nisam prvi i sigurno neću biti ni poslednji koji radi nešto loše na terenu. Znam kakav sam i ovo se neće odraziti na mene. Prethodnog dana sam igrao do pet ujutro, istog dana kada sam morao da igram i dubl. Neko sam ko daje sve na terenu, verujem da bi se mnogo top igrača pojavilo na terenu u dublu i ako bi izgubili, ne bi im teško palo. Nikada ne bih fizički povredio bilo koga“, kaže teniser iz Hamburga.

Njegova uslovna kazna suspenzije biće aktivirana ukoliko se ponovo ponašao nesportski

-Ako to opet uradim, imaju pravo da me kazne, to je prosto. Ukoliko to opet uradim, to znači da nisam ništa naučio. Svako u životu zaslužuje drugu šansu, ali ako ponavljate greške, to znači da niste ništa naučili, jasan je Zverev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE