DI MARIJA NAPUŠTA PSŽ: Poznato gde bi mogao da se uputi!

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija na leto će, nakon isteka ugovora sa Pari Sen Žermenom, gotovo sigurno napustiti ovaj klub, navodi francuski “Lekip”.

Posle letošnjeg dolaska njegovog slavnog sunarodnika Lionela Mesija u Pariz, minutaža mu je značajno smanjena, iako je više puta dokazao svoj kvalitet na u dresu Svetaca.

Prema navodima portuagalskog “Rekorda”, njegova naredna stanica bi mogla da bude nova-stara, odnosno da ponovo obuče dres lisabonske Benfike.

Ovaj list navodi, kako prenosi “Mozzart sport”, da su kontakti već uspostavljeni, a argentinsko krilo bi želelo da ostvari još jedan unosan ugovor u evropskom fudbalu, pre svega kako bi ravnopravno konkurisao za put u Katar na Svetsko prvenstvo.

Argentinac je Benfiku napustio pre osam godina, kada je prešao u Real Madrid, a pre Parka prinčeva, put ga je vodio na Old Traford, gde mu je Mančester Junajted bio međustanica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČENO: Poznato ko sudi derbi između Zvezde i Partizana

Utakmicu polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana koja je na programu u sredu, sudiće Miloš Milanović. Mladi arbitar...

POVEZANE OBJAVE