LAVOVSKA BORBA: Kraj bajke za Kecmanovića!

Miomir Kecmanović – Tejlor Fric 1:2 (6:7, 6:3, 1:6)

Srpski teniser Miomir Kecmanović, završio je učešće na Mastersu u Indijan Velsu. Posle tri seta, savladao ga je domaći teniser Tejlor Fric u duelu četvrtfinala. Naš teniser je propustio veliku šansu u tajbrejku prvog seta. Potom je uspeo da izjednači, ali je onda stao i 20. teniser sveta je zasluženo slavio.

Oba tenisera su osvojila svoje servis gemove na početku meča.

Sve do 11 gema, svako je držao svoj servis. Tada je Kecmanović imao jednu brejk loptu koju nije iskoristio.

Kecmanović je potom pao u tajbrejku, dozvolivši Fricu da povede sa 4:1. Ipak, naš teniser se velikom serijom vratio i izjednačio na 5:5. To nije bilo dovoljno, Fric je osvojio dva naredna poena, i poveo sa 1:0 u setovima.

Amerikanac je odmah na startu drugog seta pritisnuo Kecmanovića, ali je naš igrač osvojio prvi gem. I u drugom servis gemu Srbina, Fric je imao brejk loptu. I iz toga se izvukao Miomir. Mogao je Amerikanac do brejka i u sedmom gemu, ali je Kecmanović i to spasao. Potom je i napravio brejk i poveo sa 5:3. Potom ga je materijalizovao, i izjednačio u setovima.

Treći set je bolje počeo Fric. Odmah na startu je napravio brejk. Potom je ponovo oduzeo servis Kecmanoviću i poveo sa nedostižnih 5:0. Kecmanović je nakon izjednačenja potpuno energetski pao. Fric je to iskoristio, i veoma brzo osvojio odlučujući set.

On će u polufinalu igrati protiv Rusa Andreja Rubljova.

Drugi polufinalni par čine Španci Karlos Alkaraz i Rafael Nadal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE