SENZACIONALNO – preuzmi 500 RSD bonusa i IGRAJ ZA KATAR

Svaki vikend za Meridianove igrače predstavlja novu šansu za još veće dobitke! A uz najveće kvote na svetu ove subote stiže i BONUS DOBRODOŠLICE – čak 2000 RSD za online i kladjenje uzivo.

Sve što je potrebno kako biste postali vlasnik do sada neviđenog bonusa za klađenje: registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” i na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A onda… Spremite se za senzacionalnu vest! Od 1. aprila počinje najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR JER MERIDIAN TE VODI NA MUNDIJAL!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije – pobednik može biti svako!

Za prave igrače nikada nije kasno, a ni rano! Sportska kladionica Meridian, prva je na ovim prostorima odlučila da napravi najlepše iznenađenje za svoje korisnike. Pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je objavila odmah nakon velike pobede „Orlova“ nad Portugalom, sada ima još jedno iznenađenje – VODI VAS NA MUNDIJAL!

I zato – pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter – jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!

A u međuvremenu…

Zagrejte se za takmičenje IGRAJ ZA KATAR uz najjače evropske lige.

Ovog vikenda očekuje nas nekoliko uzbudljivih utakmica, a u nastavku vam predstavljamo i najveće kvote na svetu koje smo vam spremili za danas:

Nant – Lil, subota 21.00: kec 2.90, iks 2.95, dvojka 2.75

Bajern Minhen – Union Berlin, subota 18.30: kec 1.18, iks 8.20, dvojka 14

Inter – Fiorentina, subota 18.00: kec 1.50, iks 4.70, dvojka 6.20

Kaljari – Milan, subota 20.45: kec 5.20, iks 4.00, dvojka 1.67

Osasuna – Levante, subota 18.30: kec 1.93, iks 3.55, dvojka 4.20

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE