PIKSI I “ORLOVI” RAČUNAJU NA TEBE: Igraj za Katar – Meridian te vodi na Svetsko prvenstvo!

Nakon plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Kataru, neopisiva euforija zavladala je u našoj zemlji. Vera se vratila, očekivanja su velika, a nestrpljenje je ono što će nas do novembra “mučiti”.

Ipak, nedavno je u medijima odjeknula senzacionalna vest – kladionica Meridian je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva, pa će od 1. aprila organizovati do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima!

Priliku da učestvuju imaju svi, a ono najvažnije je da pobednik može biti svako!

Epilog se već zna: MERIDIAN VODI NA MUNDIJAL!

Jedino što je potrebno da uradite je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter – i to je sve!

Na vreme ćete biti obavešteni o takmičenju uz koje će vreme proleteti, a vi nećete ni biti svesni kako ćete se brzo naći u Kataru, na tribini, dok bodrite “Orlove” i pomažete im da ispišu nove stranice fudbalske istorije!

I zato, dileme više nema – registrujete se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A u međuvremenu… Ne zaborivite da “čekirate” ponudu za vikend i najveće kvote koje smo vam spremili:

Totenhem – Vest Hem, nedelja 17.30: kec 1.76, iks 4.00, dvojka 4.50

Marsej – Nica, nedelja 20.45: kec 2.18, iks 3.35, dvojka 3.55

Volfsburg – Bajer Leverkuzen, nedelja 17.30: kec 3.10, iks 3.50, dvojka 2.31

Roma – Lacio, nedelja 18.00: kec 2.45, iks 3.45, dvojka 2.95

*Napomena: kvote su podložne promenama

Kompletnu sportsku ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE